KerstcadeautjeWat vliegt de tijd… Na mijn eerste blog zijn we al weer een paar maanden verder. Er is ook wel veel veranderd na het sluiten van de winkel. Het opzetten en starten van de workshops was toch best een dingetje. Maar alles is goed gekomen en het is echt geweldig om te doen. Allemaal gezellige workshops met positieve reacties van iedereen.

In het nieuwe jaar ga ik dan ook door met deze workshops en komen er natuurlijk ook een paar nieuwe bij. Hou de website in de gaten.

Hopelijk krijg ik komend jaar ook wat meer tijd om patronen te gaan ontwerpen. Dan vind je op de website onder patronen ook haak- en breipatronen van mijzelf. Dit is er namelijk de afgelopen maanden niet van gekomen, helaas. Verder ben ik met iets nieuws bezig, maar daar later meer over.

Nu eerst maar genieten van de feestdagen. Om aan de feestsfeer bij te dragen, is er voor de lezers van dit blog hieronder een leuk cadeautje te downloaden.

Alvast een eerste in de serie van patronen die er allemaal nog gaan komen. Het is niet te moeilijk (want binnen 2 uur klaar). Ik hoop dat jullie het leuk vinden.

Ik wens iedereen hele gezellige dagen en een gezond, creatief en vredig 2024.