Nieuwe workshops!Geweldig nieuws voor alle brei- en haakliefhebbers. De workshops gaan weer van start! Ik kan niet wachten om jullie allemaal te verwelkomen.

Na de sluiting van de winkel en de vakantie, heb ik er weer veel zin in om workshops te geven. Of je nu ervaren bent of net begint, er zijn workshops voor alle niveaus. Ik hoop jullie snel te zien bij een workshop in Arnhem of Oosterbeek.

Hieronder enkele details over de workshops:

Locaties:

Er zijn nu twee verschillende locaties voor de workshops. In de Lommerd in Arnhem en Atelier Oosterbeek in Oosterbeek. Wil je meer weten over deze locaties? Klik dan hier voor alle details.

Aanmelden:

Om je aan te melden voor deze workshops, kun je eenvoudig naar het gedeelte ‘Workshops’ op de website gaan. Daar vind je alle beschikbare workshops, inclusief data, tijden en locaties. Zodra je de workshop van jouw keuze hebt gevonden, kun je deze aankopen, en daarmee ben je officieel aangemeld voor deelname.

Afmelden:

Soms gebeurt het dat je een geplande workshop moet afzeggen. Meld je dan af door een mailtje te sturen naar louise@breikunst.nl, Als je jezelf op tijd afmeldt, dan ontvang je een waardebon waarmee je jezelf voor een andere of latere workshop kan aanmelden. Iemand anders mag ook je plaats innemen. Lees ook de voorwaarden bij de workshops.

Louise Bijvoet