Samen haken en breienKan je soms wat hulp of ondersteuning bij je haak- of breiwerk gebruiken en vind je het leuk om samen met anderen te haken of te breien? Dan ben je van harte welkom op de maandelijkse haak- en brei-uurtjes. Het is een gezellige bijeenkomst van 2,5 uur, waar we ervaringen en ideeën uitwisselen en waar ik jou help als je vastloopt in jouw haak of breiwerk.

Het maakt niet uit of je al veel ervaring hebt met haken of breien, of dat je pas bent begonnen. Iedereen is welkom op de haak- en brei-uurtjes, ongeacht het niveau!

Of je nu komt om samen met anderen te haken en te breien, voor antwoorden op je vragen, advies over een techniek, of hulp bij het lezen van een patroon, de bijeenkomsten bieden voor ieder wat wils.

De bijeenkomsten zijn maandelijks. Voor nu is dat op de zaterdagochtend. Bij voldoende belangstelling kan ik eventueel ook bijeenkomsten op andere momenten organiseren. Als je laat weten wat je graag zou willen, kan ik kijken wat er mogelijk is.

Wat houden de haak- en brei-uurtjes in?

● De bijeenkomsten zijn maandelijks en duren zo’n 2,5 uur.

● Je bent vrij om je eigen project mee te brengen en eraan te werken.

● Als je vastloopt of vragen hebt, ben ik aanwezig om je te helpen.

● Het is een goede gelegenheid om ervaringen en tips met elkaar te delen.

● Natuurlijk is er koffie, thee en wat lekkers.

De locaties van de bijeenkomsten zijn in Arnhem en Oosterbeek. Wil je meer weten over deze locaties? Klik dan hier voor alle details.

Deelname aan de bijeenkomsten kan door aanschaf van een strippenkaart. Een strippenkaart geeft je recht op het bijwonen van 3 bijeenkomsten en kost € 45,–. Is de strippenkaart vol, dan kan je weer een nieuwe aanschaffen. Een strippenkaart is 6 maanden geldig.

Lijkt het je leuk? Schrijf je hier beneden in. Ik zie je graag op een van de volgende bijeenkomsten

Louise Bijvoet